Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ravak WC Classic RimOff

71.500 Ft
Menny.:db
Gyártó: Ravak
Cikkszám: X01671
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. július 02.
Nem értékelt
Olyan technológiával készült, amely a csészét valóban tisztán tartja, tervezése pedig ideális összhangban van a Classic-koncepcióval. A Classic RimOff toalettről teljesen hiányzik az öblítőperem, kiküszöbölve ezzel a szennyeződések lerakódását. Ha nincs öblítőperem a WC-csészén belül, nincsenek hozzáférhetetlen rejtekhelyek, a WC-csésze tökéletesen sima, átlátható, a szennyeződés pedig nem tud hová lerakódni. A toalett speciális kialakítása lehetővé teszi a pontos öblítést egyszerű vízsugárral, utólagos tisztítás nem szükséges. Ideális megoldás tehát azok számára, akik ügyelnek a tökéletes tisztaságra, higiéniára és a könnyű karbantartásra.
A Rimoff Classic WC kialakítása az azonos nevű koncepcióhoz igazodik, amely káddal, mosódóval, csapteleppel és fürdőszobabútorral rendelkezik. Így a WC-vel közös fürdőszobát is egy stílusban tudja felszerelni. A WC Classic egyik hasznos érdekessége a könnyű telepíthetőség, úgynevezett.

A termék szállítási határideje maximum 5 hét!

Leírás és Paraméterek

méretei (sz*h*m): 365 x 510 x 325 mm
anyaga: monolit kerámia, további felületi kiképzést nem igénylő máz
rejtett rögzítőrendszer
jótállás: 10 év
kiegészítők: Classic WC-ülőke, vagy Classic Slim WC-ülőke, telepített öblítőmodulok, nyomólap

Javasoljuk telepített öblítőmodul, nyomólap és a SoftClose retarder rendszerrel felszerelt ülőke vásárlását a WC-hez, valamint Classic vagy Classic Slim WC-ülőkét. A WC Classic RimOff rendelkezik Click-rendszerrel, amely egy mozdulattal lehetővé teszi az ülőke könnyű eltávolítását, és az alatta lévő terület tökéletes tisztítását. A WC Classic RimOff dizájn az azonos nevű koncepcióhoz alkalmazkodik, amely számos kádat, mosdót, csaptelepet és fürdőszobabútort tartalmaz. Így a WC-vel közös fürdőszobát is egy stílusban tudja felszerelni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.