Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Mi a rendelés menete?


Rendelését leadhatja telefonon illetve a www.clearconcept.hu oldalon keresztül is. A megrendelés beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.
Masszázskáda esetén: az Ön által megadott email címre küldünk egy előleg számla másolatot, ami a masszázskád vételárának feléről fog szólni. Az eredeti példányt minden esetben postai úton küldjük. Az előleg beérkezésétől számítva kb. 25 munkanap a szállítás. Amint a kád elkészül, aktuális a vételár másik felének, a szállítási díjnak valamint az esetleges pluszban rendelt opciók díjának utalása. A végösszeg beérkezése után történik a masszázskád kiszállítása.

 

Mennyi idő a szállítás?


Szállítási idő: 1 - 7 munkanap. Egyedi gyártási idő esetén, a szállítási idő is megnövekszik, erről ügyfélszolgálatunknál tud érdeklődni.
Masszázskádjaink megrendelésre, egyedileg készülnek, ezért szükséges egy „hosszabb” gyártási idő. A gyártást az előleg beérkezése után kezdjük meg.


 

Mennyibe kerül a szállítás?


A szállítási díj országon belül 4.800,-FT - 9.900,-Ft.


 

Milyen fizetési módok vannak?


Kiszállítás esetén előre utalás vagy utánvét készpénzzel.
Helyszíni átvétel esetén készpénz, banki átutalás, bankkártya.
Masszázskád esetén mindenképpen kérünk előleget a gyártás elkezdéséhez.


 

Hova kell utalni?


A megrendelés rögzítése után küldjük a díjbekérőt, melyen minden utalási információt megtalál. Valamint a www.clearconcept.hu/kapcsolat menüpontban is megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat. Mielőtt elutalná az előleget/végszámlát, mindenképpen várja meg kollégánk jelentkezését!

 

Megoldható-e a masszázskád beépítése? Mennyibe kerül a beépítés?


Természetesen megoldható. A beépítés Budapesten és Pest megyében 35.000,- Ft. Pest megyén kívüli beépítés esetén, a helyszíntől/távolságtól függően kalkulálunk árat a beépítésre.

 

Mennyi garancia van a masszázskádakra?


A kádtestre 10 év, a gépészetre 1 év.
Amennyiben a szervíz csapatunk által történik a beüzemelés, úgy 2 év a garancia a gépészetre.

 

Akkor is érvényes a jótállás, ha nem mi építjük be?


Természetesen igen, viszont csak szakember által elvégzett üzembe helyezést áll módunkban elfogadni. Ebben az esetben 1 év garanciát biztosítunk a gépészetre. A jótállási jegyet a masszázskáddal együtt küldjük. Jótállási jegy hiányában a jótállás nem érvényesíthető.