Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ravak 10° Free falba süllyesztett csaptelep váltóval R-boxhoz

39.400 Ft
Menny.:db
Gyártó: Ravak
Cikkszám: X070136
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. június 21.
Nem értékelt
A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt. Használata kényelmet és elégedettséget kölcsönöz. A csaptelep készen áll az R-box telepítéséhez, ami megkönnyíti a munkát és javítja az egész szerkezet végeredményét. Most a vezérlőkar felületének sima kialakításával is.

A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt.
Amennyiben a süllyesztett csaptelep kádhoz került beépítésre és váltóval rendelkezik, a váltóval válthatunk a túlfolyónál történő kádfeltöltés és a kézi zuhany között.
A 10° Free sorozat sima felületű vezérlő kart kínál.
A süllyesztett csaptelepek egyik fajtáját telepíthetjük univerzális R-box-szal, a másik fajtáját R-box nélkül.
R-box-szal történő telepítés esetén sokkal könnyebb a csaptelep esetleges későbbi cseréje, valamint a víz elzárása nélkül lehet légteleníteni a vízellátást.

A termék szállítási határideje 5 hét!

Leírás és Paraméterek

Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
áramlási sebesség (0,3 Mpa mellett): kád 21 l/perc, zuhany 21 l/perc
Jótállás a csaptelepekre: 5 év
Alkalmas: túlfolyónál történő kádfeltöltéssel és kézizuhannyal rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek kézizuhannyal és esőztető zuhannyal felszereltek

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a 10° Free csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box RB 070.50 falsík alatti alaptestneknek nem része a csaptelep teste, azt külön meg kell vásárolni. Az R-box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-box tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.

Típus Zuhany csaptelep

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.