Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Clear Sirmione 80 x 195 cm nyílóajtós zuhanyajtó

Beszereléssel együtt
nem
79.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: Clear
Cikkszám: Ex210 80
Elérhetőség: Raktáron, azonnal átvehető
Nem értékelt
Kifelé nyíló, keret nélküli zuhanyajtó, két fal közé. A fali oszlopzsanér és a falra szerelt mágnes profil lehetővé teszi, hogy a fal egyenetlenségeit vagy ferdeségét is kövesse.

80 x 195 cm-es méretben 6 mm-es víztiszta edzett üvegből.

Két fal közötti ideális távolság 78-80 cm, ahová a zuhanyajtó beépíthető.

A zuhanytálca nem tartozék!

Leírás és Paraméterek

  • 80 x 195 cm névleges méret
  • 6 mm edzett biztonsági üveg
  • fényes polírozott, alumínium szerelvények
  • cserélhető alsó vízzáró PVC profillal
  • megfordítható kivitel
  • jobbos és balos beszerelési lehetőség
  • garancia 1 év

Beépítésre való igény esetén kérjük az alábbiakat figyelembe venni!

Szükség van a helyszín ismeretére olyan tekintetben, hogy a burkolás megfelelő-e. Értendő ez a fal egyenességére, a derékszög meglétére. Ez esetben, a megadott e-mail címünkre kérjük, lehetőség szerint küldeni egy fotót, ahol látszódik, hogy a zuhanytálca széle hány cm-re helyezkedik el a faltól. Lehetőség szerint a zuhanytálca a burkolás után kerüljön a helyére, mert a zuhanykabinok így lesznek szakszerűen beszerelhetők.
Amennyiben a helyszínen - beszerelés megkezdése előtt - kollégáim úgy ítélik meg, hogy nem adottak a feltételek, a kiszállás költsége nem terheli az ügyfelet. Amennyiben szükséges pluszban szerelvény, akkor egyéb költséggel is számolni kell, mely a helyszínen fizetendő.
Vállalási idő a beépítésre körülbelül 2-3 hét.

A zuhanytálca helyettesíthető csempével vagy mozaikkal burkolt felülettel is. Ez az épített tálca. Ebben az esetben érdemes a kabint összeszerelni és a helyére bepróbálni. A zuhanytér helyét kenhető vízzáró réteggel ellátva, burkolható a felület.Ha padkát is építünk akkor a kabinnak a padka közepére kell kerülnie. Soha nem a külső szélre! Javasolt padka méret min. 5 x 5 centiméter, amelyet YTONG darabokból lehet kirakni, majd élvédőzni és burkolni.Amennyiben akadálymentes zuhanyzóteret alakítunk ki, a kabin külső oldaláig sík (vízszintes) a burkolat, és a kabin belső oldalától lejt a lefolyó felé. Ez a lejtés 100 centiméter hosszon 2 - 3 centiméter szintkülönbséget jelent. Nagyobb vízáteresztésű zuhanypaneleknél (például esőztető) a lejtés akár nagyobb is lehet.Zuhanyfolyókát találunk rozsdamentes fedővel, vagy csempével burkolható fedlappal is. A burkolható zuhanyfolyóka esetében csak egy vékony kis csík árulkodik a lefolyó helyéről.Szerelhető tálcára vagy akár a csempére is.
Amennyiben nem talál megfelelő méretet, válasszon az egyedi gyártású termékeink közül, vagy kérje telefonon ajánlatunkat!

Egyedi termékeinket felmérést követően, beszereléssel együtt, garanciával adjuk át!

Ajtó kivitel Nyíló
Méret 80 cm
Üveg típus Átlátszó
Üveg vastagság 6 mm
Előregyártott / Egyedi Előregyártott

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.