menu

Sirmione 70 x 195 cm nyílóajtós zuhanyajtó Raktáron azonnal átvehető

Akciós ár (bruttó)
41 930 Ft 69 900 Ft

Szolgáltatások

Szállítást kérek: 4 800 Ft
Beszerelést kérek ( termékenként ) : 34 000 Ft
Kifelé nyíló, keret nélküli zuhanyajtó, két fal közé. A fali oszlopzsanér és a falra szerelt mágnes profil lehetővé teszi, hogy a fal egyenetlenségeit vagy ferdeségét is kövesse.

70 x 195 cm-es méretben 6 mm-es víztiszta edzett üvegből.

Két fal közötti ideális távolság 68-70 cm, ahová a zuhanyajtó beépíthető.

A zuhanytálca nem tartozék!


  • 70 x 195 cm névleges méret
  • 6 mm edzett biztonsági üveg
  • fényes polírozott, alumínium szerelvények
  • cserélhető alsó vízzáró PVC profillal
  • megfordítható kivitel
  • jobbos és balos beszerelési lehetőség

  A zuhanytálca helyettesíthető csempével vagy mozaikkal burkolt felülettel is. Ez az épített tálca. Ebben az esetben érdemes a kabint összeszerelni és a helyére bepróbálni. A zuhanytér helyét kenhető vízzáró réteggel ellátva, burkolható a felület.Ha padkát is építünk akkor a kabinnak a padka közepére kell kerülnie. Soha nem a külső szélre! Javasolt padka méret min. 5 x 5 centiméter, amelyet YTONG darabokból lehet kirakni, majd élvédőzni és burkolni.Amennyiben akadálymentes zuhanyzóteret alakítunk ki, a kabin külső oldaláig sík (vízszintes) a burkolat, és a kabin belső oldalától lejt a lefolyó felé. Ez a lejtés 100 centiméter hosszon 2 - 3 centiméter szintkülönbséget jelent. Nagyobb vízáteresztésű zuhanypaneleknél (például esőztető) a lejtés akár nagyobb is lehet.Zuhanyfolyókát találunk rozsdamentes fedővel, vagy csempével burkolható fedlappal is. A burkolható zuhanyfolyóka esetében csak egy vékony kis csík árulkodik a lefolyó helyéről.Szerelhető tálcára vagy akár a csempére is.

  Amennyiben nem talál megfelelő méretet, válasszon az egyedi gyártású termékeink közül, vagy kérje telefonon ajánlatunkat!
  Egyedi termékeinket felmérést követően, beszereléssel együtt, garanciával adjuk át!
Helyettesítő termékek
Kapcsolódó termékek
Telefon: +36 20 211 6111
E-mail: info@clearconcept.hu