menu

GY.I.K.

Rendelését leadhatja telefonon illetve a www.clearconcept.hu oldalon keresztül is. A megrendelés beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából. Az Ön által megadott email címre küldünk egy előleg számla másolatot, ami a masszázskád vételárának feléről fog szólni. Az eredeti példányt minden esetben postai úton küldjük. Az előleg beérkezésétől számítva kb. 25 munkanap a szállítás. Amint a kád elkészül, aktuális a vételár másik felének, a szállítási díjnak valamint az esetleges pluszban rendelt opciók díjának utalása. A végösszeg beérkezése után történik a masszázskád kiszállítása.

Masszázskádjaink megrendelésre, egyedileg készülnek, ezért szükséges egy „hosszabb” gyártási idő. A gyártást az előleg beérkezése után kezdjük meg.

Az MPL futárszolgálatával dolgozunk.

A szállítás országon belül 6.900,- Ft.

Masszázskádjaink biztonságos szállítása érdekében vezettük be a raklapos szállítást. A kádak lába a raklaphoz van erősítve az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Miután az átvétel megtörtént, a raklaptól egy csillag csavarhúzóval könnyedén megszabadulhat.

Az előleg - illetve végszámlát is utalással szükséges kiegyenlíteni.

A megrendelés rögzítése után küldjük az előleg számla másolatát, azon minden utalási információt megtalál. Valamint a www.clearconcept.hu/kapcsolat menüpontban is megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat. Mielőtt elutalná az előleget/végszámlát, mindenképpen várja meg kollegánk jelentkezését!

Természetesen megoldható. A beépítés Budapesten és Pest megyében 27.000,- Ft. Pest megyén kívüli beépítés esetén, a helyszíntől/távolságtól függően kalkulálunk árat a beépítésre.

A kádtestre 10 év, a gépészetre 3 év a garancia.

Természetesen igen, viszont csak szakember által elvégzett üzembe helyezést áll módunkban elfogadni. A jótállási jegyet a masszázskáddal együtt küldjük. Jótállási jegy hiányában a jótállás nem érvényesíthető.

H-P: 09:00-11:00

H-P: 09:00-11:00

Tel.: 123456789

Email: info@clearconcept.hu

csapatunk

Nem talált választ a kérdéseire? Keressen minket bizalommal!