menu
image

zuhanyfal segítségével olyan helyen is kialakíthatunk zuhanykabint, ahol az ajtó mozgatásához nincs elegendő hely, de a nagyobb méretű fürdőszobákban is előnyös megoldást biztosít.

zuhanyfal tulajdonképpen annyi, amennyit a neve sugall: egy üvegfal, ami elválasztja a zuhanyzás helyszínét a fürdőszoba többi részétől, így védve azt a szanaszét fröcsögő víztől. Ajtaja tehát nincs, így mozgó részekkel sem rendelkezik, vagyis gyakorlatilag nincs meghibásodás sem, és a sérülés esélye is csökken. Nagyobb méretű fürdőszobákban akár kétszemélyes zuhanykabin is kialakítható a segítségével, míg a kisebbekben csupán egyszemélyes, ám itt nincs is szükség nagy helyre, csupán a bejutást kell biztosítani. Fontos előny még, hogy egy zuhanyfal lényegesen alacsonyabb költséggel szerezhető be, mint egy ugyanakkora helyet biztosító zuhanykabin, így kisebb büdzséből megoldott fürdőszoba-felújításokhoz is ideális.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, rendeljen zuhanyfalat cégünktől! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Legfrissebb hírek

Tagek

-->