menu
image

A zuhanykabinok számtalan változatban készülnek és készíttethetőek, a kialakításukat ráadásul meghatározza a fürdőszobában elfoglalt helyük is. Egy beugróban elhelyezett zuhanykabin költségek szempontjából talán a leghatékonyabb, hiszen nincs szükség hozzá másra, csupán egy zuhanyajtóra.

zuhanyajtó csupán egy edzett üveglap, illetve néhány szerelvény együttese, amit a falhoz kell rögzíteni, és a zuhanykabin máris használható anélkül, hogy a zuhanyzáskor szétfröccsenő víz a fürdőszoba minden apró szegletébe eljutna. A használata egyszerű és biztonságos, az ára pedig kedvező, és lényegesen elegánsabb megoldás, mint egy zuhanyfüggöny.

Amennyiben zuhanyajtót szeretne rendelni, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk az Ön által megadott, vagy a kollégáink által felmért méretekben vállalja a zuhanyajtó elkészítését, és természetesen a szerelvényeket is biztosítjuk, sőt, a beszerelést is nyugodtan ránk bízhatja!

Ha kérdése lenne a zuhanyajtókkal kapcsolatban, illetve, ha a rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Legfrissebb hírek

Tagek

Telefon: +36 20 211 6111
E-mail: info@clearconcept.hu