menu
image

Nálunk megtalálja! Kínálatunkban kerettel szerelt és keret nélküli zuhanykabinok is szerepelnek, így biztosan megleli azt a típust, amelyik tökéletesen megfelel az igényeinek!

A keret nélküli zuhanykabin ugyanolyan stabil és tartós, mint kerettel szerelt társai, azonban itt pont a keret hiánya adja a legkomolyabb előnyt. A keret behatárolja a zuhanykabin üvegfelületét, és mivel jól láthatóan belóg a térbe, csökkenti a tágasság érzetét. A keret nélküli zuhanykabinok esetében nincs éles határvonal, így a kabin üveglapjai szinte beleolvadnak a háttérbe, azaz alig látszanak; mintha ott sem lennének. Ennek hatására még egy kisméretű fürdőszobában is eluralkodik a tágasság érzése. Másik előnye a keretmentességnek a könnyebb tisztíthatóság – főleg akkor, ha vízlepergető réteget is kap az üveg –, hiszen a keret és az üveglap találkozásánál könnyebben összegyűlnek a szennyeződések.

Amennyiben keret nélküli zuhanykabint szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Legfrissebb hírek

Tagek