menu
image

Berendezésének jellegéből adódóan általában hosszú távra készül, ezért nagyon fontos a pontosan átgondolt tervezés. Mint a lakás többi helyiségében, itt is nagy jelentőséggel bír a berendezési tárgyak optimális elhelyezése, azzal a különbséggel, hogy itt ezt szigorú gépészeti kötöttségek határozzák meg. Alkalmazkodni kell a vízvezeték- és csatornarendszerhez, be kell tartani a műszaki előírásokat.

A fürdőszoba alapvető berendezési tárgyai a szaniterek, melyekből ma már a szaküzletekben óriási szín- és formaválasztékot találhatunk.

Fürdőszobában remek választás lehet fehér helyett (vagy éppen fehérrel kombinálva), hasonlóan világos hatása mellett melegebb, természetesebb, különösen fa vagy fa hatású kiegészítőkkel, burkolatokkal párosítva. Ugyanúgy mint a fehér, segít szórni a fényt, a kisebb helyiségeket nagyobbnak mutatva, a nagyobb helyiségeknek kényelmesebb érzetet adva. Luxus hatás könnyen létrehozható a megfelelő burkolatok kombinálásával, pl. márvány, márvány megjelenésű padló és falburkolatok, színben passzoló, természetes kővel burkolt részletek, nagy üveg felületek (tükrök, üveg válaszfalak). Sötét és világos árnyalatok kontrasztjával, különleges mintázatú burkolatokkal még érdekesebbé tehető a fürdő megjelenése

Legfrissebb hírek

Tagek

-->