menu
image

Akril, acél, kerámia vagy öntött márvány? A zuhanytálcák alapanyag szempontjából is változatos kínálatot nyújtanak. Melyiket válassza a fürdőbe, a zuhanykabinjába? Mi most az öntött márvány zuhanytálcákat mutatjuk be röviden.

Az öntött márvány zuhanytálca nem igazi márvány, tehát kinézetre hasonló, viszont jóval olcsóbb az ára, mint az igazinak. Ez a megfizethető ár megbízható tulajdonságokkal párosul. Akárcsak az igazi márvány, a műmárvány is erős, strapabíró és hosszú élettartammal rendelkezik. Az anyag ideális keménysége szépen megtartja a zuhanytálca formáját, valamint a rendszeres használat és takarítás során okozta kopásoktól, karcolásoktól is megvédi. Ugyanígy nem jellemző, hogy az öntött márvány zuhanytálca könnyen megrepedne vagy eltörne, nem túlzás, hogy évtizedeken át lehet rá számítani. Nemcsak elegáns és szép szaniter, de rendkívül tartós is az öntött márvány zuhanytálca.

Webáruházunkban többféle szögletes és íves változatban készült, letisztult stílusú és kiváló minőségű öntött márvány zuhanytálca kapható. Kérdezzen az Önt érdeklő termékekről elérhetőségeinken!

Legfrissebb hírek

Tagek