menu
image

A komfortos fürdőszoba alapvető dolog, ha valaki szállás, kiadó lakás stb. után kutat a piacon. A komfortos fürdő megléte alapvető dolog, de korántsem a maximum. Ha Ön igazán luxus élményt szeretne biztosítani a bérlőinek, vendégeinek, akkor azt javasoljuk, hogy fontolja meg a masszázskád beszerzését!

Egy masszázskád több egyszerű kádnál, mert nem csupán a mindennapi higiénia fenntartásához biztosít helyet és eszközt, hanem magasabb szintre emeli a fürdőszobai rutint. Egy ilyen szaniternek már a sokszor a mérete, a formája is eltérő, mint a hagyományos kádé. El lehet benne nyújtózni és kényelmesen elhelyezkedni, miközben használatba lehet venni a masszázskád számos funkciónak egyikét.

masszázskád a típusától függően rendelkezhet elektronikus vezérléssel, terápiás funkcióval, amik segítenek elmerülni habos kényeztetésben, relaxálni és megszabadulni a stressztől egy hosszú nap végén.

masszázskádjainkról érdeklődjön a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén! Rendeljen kedvező áron luxus szanitert!

 

Legfrissebb hírek

Tagek

Telefon: +36 20 211 6111
E-mail: info@clearconcept.hu