menu
image

A fürdőszoba kialakításánál örök kérdés, hogy kádat vagy zuhanykabint érdemes-e választani. Sokan szeretnek fürdeni, ám a mindennapok során néha fontosabb szempont lenne az, hogy gyorsan tudjunk végezni, és ez a zuhanykabin felé billenti a mérleget. Azonban érdemes számolni azzal is, hogy egy bizonyos kiegészítő, vagyis a kádparaván használatával a kádban is egyszerűen lehet akár zuhanyozni is, anélkül, hogy a víz kimenne a padlóra.

kádparaván megakadályozza a víz kifröccsenését, ezzel sok takarítástól kímél meg minket. Azonban az is fontos, hogy ezzel egyúttal higiénikusabbá is varázsolja a fürdőszobát, hiszen a vízkő kevésbé tud kialakulni és a baktériumok is a nedves felületeken szaporodnak könnyebben. A kádparaván további előnye, hogy lassítja a víz kihűlését, így az sokkal tovább marad kellemes hőmérsékletű ülőfürdő esetén is.

Ön sem szeretne lemondani a kádról, de jó lenne kihasználni a zuhanykabin előnyeit is? Akkor a legjobb, ha a kádparavánt választja! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért, és kérje ajánlatunkat még ma!

Legfrissebb hírek

Tagek

-->